Den Gode Gerning

DEN GODE GERNINGS STED:

Frivillighed er bare et ord
– Du får det til at give mening!

Måske er det en enkelt god gerning. Måske er det flere. Det starter som regel helt nede på jorden og vokser sig større. Simpelthen fordi man ikke kan lade være!

Det behøver ikke at være svært eller tage en masse timer. Alle gode gerninger tæller i det frivillige arbejde og på den medmenneskelige konto. Det handler om, hvad netop du har overskud til og lyst til at give.

Fortæl  om “Den Gode Gerning”

Det kan enten være en god gerning, der bliver gjort for at glæde eller hjælpe dig eller andre. Eller det kan være gode gerninger du selv udfører.

I Frivilligcentret har vi indsamlet eksempler på forskellige gode gerninger og offentliggjort dem i en lille bog, som 21 fortællinger fra Frivilligheden. Bogen kan hentes gratis på Frivilligcenteret eller downloades HER

I Frivilligcentret vil vi fortsat gerne være med til at formidle “Den Gode Gerning”, så hvis DU har en god historie, du har lyst til at dele så send en mail om “den gode gerning” til [email protected]. Så vil vi offentliggøre din historie på Frivilligcentrets hjemmeside, som endnu et godt eksempel på en god gerning!

Historier