Bliv frivillig

I samarbejde med frivilligjob.dk tilbyde Ikast-Brande Kommune din forening, organisation, gruppe eller institution adgang til at rekruttere frivillige på Ikast-Brandes frivilligportal og på frivilligjob.dk.

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 11.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger, organisationer og kommunale institutioner og tilbud, der har frivillige aktiviteter.

Frivilligjob.dk viser bredden i det frivillige arbejde og inspirerer den enkelte til at finde netop det frivillige arbejde, der matcher egne interesser og kompetencer. Side om side med opslag fra traditionelle foreninger som Røde Kors, DGI og Det Danske Spejderkorps finder du opslag fra fx græsrodsorganisationer, socialøkonomiske virksomheder og projekter, der er igangsat af offentlige institutioner.

Det er gratis at bruge frivilligjob.dk, både for dig, der vil være frivillig, og for dig, der søger frivillige til din forening eller organisation. Og fordi vi i Ikast-Brande kommune abonnerer på en speciel lokal udgave af frivilligjob.dk, er det også gratis for kommunale institutioner, tilbud og bosteder at lægge opslag op.

Friviligjob.dk har eksisteret siden 2005 og er et projekt under Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe). Det er et non-profit projekt, der er finansieret af pulje- og fondsmidler. Størstedelen af finansieringen kommer fra Social- og Indenrigsministeriet.

Du lægger opslag ind via www.frivilligjob.dk.

  • Klik herefter på Opret opslag i øverste højre hjørne for at komme i gang.
  • Hvis du tidligere har anvendt frivilligjob.dk vælg LOG IND
  • Hvis det er første gang, du anvender frivilligjob.dk vælg OPRET TAST-SELV

Du finder aktuelle jobopslag via www.frivilligjob.dk

Når du kommer ind på siden har du flere forskellige søge muligheder bl.a. i forhold til geografi og i forhold til job type.

Hvis du har brug for vejledning i forhold til at benytte frivilligjob.dk er du altid velkommen til at henvende dig til Vibeke i Frivilligcentret på tlf. 21329409 eller via mail vibeke@frivilligcenterikast-brande.dk

OBS! Fra 1. september 2019 vil Ikast-Brandes frivilligportal også blive tilgængelig. Mere information om dette efter d. 1. september.