imagefp4Kontakt os:

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Bliv frivillig

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.  

Book en frivilligsamtale med os via formularen til højre eller kontakt os på mail eller telefon.

Frivilligcenteret formidler meget gerne kontakt mellem frivillige og foreninger og I fanen "Find et frivilligt job" finder du aktuelle frivillige job på frivilligjob.dk (altså kun jobs slået op der)

Hvis du går på en ungdomsuddannelse og har lyst til et frivilligt job kan du se opslag fra ProjektFrivillig

Under inspiration kan du læse om det at være frivillig i forskellige foreninger.

Hvis du har lyst og tid til at gøre en forskel for andre kan du melde dig som frivillig. I Frivilligcenteret har vi kontakt til en stor del af Ikast-Brandes mange foreninger på det frivillige sociale område. Det eneste det kræver, er lysten – alle kan noget, der kommer andre til gavn. Vi tilbyder en personlig samtale hvor vi sammen finder ud af hvilke ønsker du som frivillig har og hjælper med at finde en forening, der har brug for netop din hjælp. Ring og bestil en tid hos den daglige leder. Neden for er en liste som inspiration til forskellige frivillig jobs og aktiviteter.

Ved at udføre frivilligt arbejde kan du også få styrket dine kompetencer, samtidig med at du hjælper andre. Er du studerende kan du samle point til din uddannelse og i nogle tilfælde få erhvervserfaring, er du nyuddannet kan du få joberfaring og i begge tilfælde blive en del af et større netværk.

Klik her - og se de aktuelle jobs, der ligger i jobbanken lige nu.