Hurra!! – Vi har fået Socialkompas i Ikast-Brande

Det er med glæde, at vi kan fortælle, at Socialkompas er kommet til Ikast-Brande Kommune.
Socialkompas er en digital portal, som giver adgang til ét samlet overblik over aktiviteter og tilbud med socialt sigte – fra forskellige aktører i både frivilligt og kommunalt regi.
Socialkompas er den digitale vejviser, som giver det lokale overblik, som borgere, foreninger, frivillige og fagprofessionelle har efterspurgt i årevis.

Som én af de første kommuner, har vi allerede fået en lokal udgave af Socialkompas. En side som hedder ikast-brande.socialkompas.dk

Socialkompas bygger bro mellem borger, civilsamfund og kommune

ikast-brande.socialkompas.dk er siden hvor lokale

  • Borgere og medborgere nemt kan finde hjælp, støtte og fællesskab.  
  • Frivillige organisationer kan synliggøre deres aktiviteter og tilbud, få kendskab til mulige samarbejdspartnere og invitere nye frivillige ind i fællesskaber.
  • Kommunale frontmedarbejdere og fagprofessionelle kan danne sig et overblik over tilgængelige aktiviteter og tilbud – og henvise borgere hertil.

Siden drives af os i Frivilligcentret – i tæt samarbejde med Ikast-Brande Kommune.

Kristina – vores nye medarbejder i Frivilligcentret er projektleder på implementering af Socialkompas i Ikast-Brande Kommune – og hun er i fuld gang med arbejdet omkring indholdet på siden. Kristina vil bruge foråret på at støtte foreninger, grupper og øvrige fællesskaber i at oprette så mange lokale aktiviteter og tilbud som muligt i portalen.

Opret aktiviteter og tilbud i Socialkompas

Det er allerede nu også muligt, at I selv opretter aktiviteter og tilbud i Socialkompas.

Du kan klikke her for at tilmelde dig portalen og få adgang til at oprette et tilbud i Socialkompas. Du kan også ring eller skriv til Kristina, som kan vejlede dig i brugen af portalen. Hendes oplysning står forneden. 

Retningslinjer for opslag

Det er gratis at lægge tilbud ind på Socialkompas.

Alle opslag skal overholde nogle overordnede retningslinjer. Se retningslinjerne her

Alle opslag der oprettes godkendes af Frivilligcenteret, inden de bliver synlige på siden.

Indvielse af lokal udgave af Socialkompas

Vi planlægger en officiel indvielse af den lokale udgave af Socialkompas d. 25. april – i forbindelse med generalforsamlingen i Frivilligcenteret.

Invitation med nærmere info om dette arrangement sender vi ud i marts måned.

Spørgsmål?

Vi svarer meget gerne på spørgsmål og hjælper med at oprette aktiviteter og tilbud i Socialkompas.

I er altid velkommen til at kontakte Kristina i Frivilligcentret, på tlf.: 21 32 94 08 eller mail: kontakt@frivilligcenterikast-brande.dk