Invitation til medlemsmøde Nr. Snede – Ejstrupholm – Klovborg

Kære medlemmer!

Frivilligcenter Ikast-Brande rykker ud….

– også til dit lokalområde.

Det har længe været et ønske for både bestyrelse og daglig leder i Frivilligcentret, at komme ud lokalt og mødes med vores medlemmer. Derfor inviterer vi nu til en hyggelig aften i selskab med jeres lokale ”bestyrelseskolleger”.

Mandag d. 11. marts 2024

Kl. 19:00 – 21:00 

i Sognehuset

Rørbækvej 9C, Nørre Snede

Arrangementet vil give mulighed for, at I kan inspirere hinanden på tværs, drøfte nye idéer og samarbejdsmuligheder, samt vende de udfordringer, som jo også godt kan være en del af det frivillige virke.

–  Og hvem ved, måske har nogle af jeres ”kolleger” fundet gode løsninger på netop det, I bakser med i jeres forening!

Vi vil også gerne bruge denne aften til at lære jer –  vores medlemmer – bedre at kende. 

Vi har lyst til at fortælle meget mere om, hvad Frivilligcentret er for en størrelse og drøfte med jer, hvordan vores tilbud bedst kan medvirke til udvikling i jeres lokalområde og være til hjælp og støtte for både jer og jeres forening.

Aftenens program:

  1. Velkomst, præsentationsrunde.
  2. Kort præsentation af Frivilligcentret.
  3. Kaffe og kage
  4. Workshops (Overvej gerne både eksempler på noget I har lavet i jeres forening – det seneste år –  som I er specielt stolte over, og evt. udfordringer, som I gerne vil have sparring på fra jeres foreningskolleger.)
  5. Fælles opsamling på workshops. 
  6. Drøftelse af eventuelle lokale input til dagsordenen.
  7. Afrunding og tak for i aften

Vi afholder disse lokale medlemsmøder 4 forskellige steder i kommunen i løbet af marts måned, og vi glæder os meget til samværet og dialogen med jer!

Tilmelding senest d. 4. marts til Vibeke på mail [email protected] eller mob.  21 32 94 09 

De bedste hilsner

Bestyrelse og daglig leder i 

Frivilligcenter Ikast-Brande

PS. Hvis din forening / jeres fællesskab har et emne, I gerne vil have med under punkt 5 på dagsordenen, så meld gerne ind til Vibeke på [email protected] i forbindelse med tilmeldingen.

PPS. Hvis du kender nogle foreninger, grupper eller andre fællesskaber i dit lokalområde, som overvejer et medlemskab af Frivilligcentret, og som gerne vil være med denne aften, så er du meget velkommen til at dele invitationen med dem. Tak ☺