Diabetesforeningen, I-B Lokalforening

Diabetes LogoKontaktperson: Formand Per Borch
Email: [email protected]

Tlf: 27648103

Ikast-Brande lokalforening er en aktiv og innovativ lokalforening inden for Diabetesforeningen. Vi er alle ganske almindelige mennesker ingen af os har nogen større uddannelse. Vi kommer fra det der kendes som centrum af Forenings Danmark.. og bor i det vi kender som Vækst Jylland.
I 2017 var vi bestyrelsen med i mere end 35 arrangementer + forskellige interne møder.

Vi er 5 i bestyrelsen. dvs 5 til at dele alle de ting vi er med ind over .. indbyrdes koordinere vi vores politik og vil vi vil opnå. Og ved interne møder aflægger vi altid ref. af de ting de forskellige har været involveret i, og om det er noget vi skal følge op på.

Vi bruger helt naturligt også folk uden for bestyrelsen. Og trækker hele tiden på, at vi ønsker at samarbejde med alle foreninger i kommunen. Det er en af grundene til at vi kan være med i så meget uden at det koster ekstra.

Syntes du at det kunne være spændende at være en del at et team hvor du får lov at bidrage med alt det du har lyst til, og være en del af et Team støtter op om det du er god til, men også et team der hjælper der hvor du syntes det er svært.

Vi i Ikast-Brande er altid med der hvor der er en chance for at få lidt indflydelse, noget der gælder kommunalt, regionalt og på landsplan. Ku du tænke dig at høre mere … kom og mød os på vores aktivitetsdage. Du er naturligvis også velkommen til at skrive eller ringe til os.