imagefp4Kontakt os:

Dansk Epilepsiforening, Kreds Midtvestjylland
thumb_Dansk Epilepsiforening
Epilepsiforening for kreds Midtvest Jylland. Dækker kommunerne: Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Struer, Skive, Silkeborg og Viborg.
EHS , Elektro Hyper Sensitivity.
Forening for Elektro Hyper Sensitivity.
Gigtforeningen, lok. Ikast-Brande
thumb_Gigtforeningen
gigtforening Gigtforeningen har en lang række lokalgrupper i hele landet. Der møder vi dig, så tæt på din bopæl som muligt. Lokalgrupperne holder foredrag, afholder netværks- og hyggemøder mv.
Hypermobile & HMS
thumb_hypermobile-logo
Interessegrupper til støtte for personer, som har hypermobile led, deres familier m.fl. at afholde offentlige foredrag og medlemsmøder m.v.
Høreforeningen Herning / Ikast-Brande
thumb_Høreforeningern
Høreforeningen arbejder for bedre livsvilkår for de mennesker, der er berørt af høreproblemer eller sygdomme i øret.
Kol Motionisterne
thumb_Kol Motionisterne logo
Træning for personer med vejrtrækningsproblemer samt beslægtede lidelser med hensyntagen til den enkeltes formåen.
Kræftens Bekæmpelse, Ikast-Brande lokalafdeling
thumb_Kræftens Bekæmpelse