imagefp4Kontakt os:

Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

 

Øvrige

I denne kategori finder du øvrige tilbud, som spænder bredere end de øvrige kategorier og som henvender sig til alle eller flere forskellige slags målgrupper.

Her findes tilbud om folkeoplysning, foreningsstøtte og rådgivning, førstehjælp, hjælp ved mobning, samt jobformidling og socialøkonomiske virksomheder, rådgivning om arbejdsmarkedet, konfliktrådgivning og selvhjælpsgrupper.

Børnenes Liv
Børnenes Liv Omsorg for gadebørn i Nicaragua
Dansk Folkehjælp
thumb_Dansk folkehjælp
Aktiviteter: Genbrugsbutik, førstehjælps- og samariterkurser, samaritertjeneste, ferielejre og julehjælp for socialt udsatte, temaaftner med socialt islæt etc. Behov for frivillige: Der mangles frivillige til indsamlinger, genbrugsbutik, samaritervagter samt til deltagelse i lejre etc.
Frivilligcenter Ikast-Brande
thumb_logo_RGBIkast-Brande
Frivilligcentret er en paraplyforening for det frivillige sociale arbejde i foreningslivet og i civilsamfundet. Vi har en ansat daglig leder til at yde faglig rådgivning til de frivillige om bl.a. søge midler, rekruttering samt medvirke ved opstart af nye projekter. I samarbejde med vores medlemsf
Hospice Forum Danmark
thumb_hospice danmark
Arbejder for at alle mennesker med livstruende sygdomme skal have mulighed for at komme på hospice.
Hygge Klubben Munklinde
Socialt samvær mellem pensionister - men alle er velkomne.
Kirkens Korshær storkreds, Ikast, Nr. Snede, Brande
thumb_Kirkens Korshær
genbrugsbutikker, væresteder, julehjælp, varmestuer etc.
Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!
thumb_Voksenmobning nej tak
Landsdækkende forening med formålet at udbrede kendskabet til voksenmobning på arbejdspladsen og de konsekvenser det har. Vi arbejder for forebyggelse og håndtering samt støtte til mobberamte, så de kan forblive på arbejdsmarkedet.
Møltrup Optagelseshjem
thumb_Møltrup Optagelseshjem
MØLTRUP OPTAGELSESHJEM er et næsten almindeligt hjem for hjemløse mænd i alle aldre, der ønsker at leve i et alkohol- og stoffrit miljø. INGEN BEHANDLING, MEN MENINGSFULD HVERDAG. Alle skal opleve en meningsfuld hverdag gennem det forpligtende arbejdsfællesskab der eksisterer.
Natteravnene, Brande
thumb_Natteravnene
Gruppe af voksne, der har focus på at hjælpe unge nattegæster sikkert hjem.
OfferRådgivningen
thumb_offer
Offerrådgivningen hjælper dig, der har været offer for en forbrydelse, er pårørende eller har været vidne til en forbrydelse.
REHPA, Sorgvejviser
Sorgvejviser REHPAs kortlægning af sorgstøttetilbud til voksne og ældre efterlevende
Røde Kors, Brande
thumb_Røde Kors logo
Aktiviteter: Besøgstjeneste, Nørkletjeneste, Venskabsprojekter, Ta´et pusterum, Integration, Landsindsamling, Solskinscafé, Skoletjeneste, Vågetjeneste, Julehjælp, Ferieprojekter, Førstehjælp
Røde Kors, Ikast
thumb_Røde Kors logo
Aktiviteter: Førstehjælp, Besøgstjeneste, Genbrugsbutik, Socialområde/støttepakker, deltagelse i Landsindsamling, Nørkletjeneste etc.
Sct. Georgs Gildet, Ikast
thumb_Sct. Georgs Vilderne
Voksengruppe af overvejende tidligere spejdere
Sct. Nicolaitjenesten
thumb_Sct. Nicolai Tjenesten
Folkekirkelig, anonym telefontjeneste for alle organiseret af Kirkens Korshær. Tjenestens telefon, 70 120 110 (København 33 121 400) kan benyttes af alle og medarbejderne har tavshedspligt.
Søsterloge nr. 92 Stjernen
thumb_Søsterloge nr. 92 Stjernen
Uddeler donationer til bl.a. Anker Fjord Hospice, Julemærkehjemmet i Kollund, Hospitalsklovnene i Herning, Varmestuen, Krisecentret etc. Der uddeles 1 gang årligt i okt. md. Ansøgninger kan sendes til Søsterloge nr. 92 Stjernen, Mindegade 10, 7400 Herning
Powered by SobiPro